»Notal Legal

El domini: http://www.masjonquer.com és propietat de l'empresa Lluis Prat Planas., amb el NIF 36682996C i inscrita. El domicili de l'empresa és Can Prat –Mas Jonquer / Vilanant - España. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. +34 972547254 o l'e-mail: isabel@masjonquer.com

Propietat intel·lectual i industrial : La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Lluis Prat Planas.

Responsabilitat en els enllaços : Lluis Prat Planas. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Lluis Prat Planas. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades : De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Lluis Prat Planas. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Can Prat – Mas Jonquer / Vilanant - 17743 Ref. Protecció de dades.

1. Si l´anulació es realitza abans de 3 dies de la data d´entrada SI se tornarà el 100% de la paga i senyal.

2. Si l´anulació de la reserva es realitza en els 3 dies anteriors a la data d´entrada, no es tornaran els diners de la paga i senyal.